املت اسپانیایی

مواد لازم:

۱ – گوجه فرنگی : ۱ عدد

۲ – فلفل دلمه ای کوچک : ۱ عدد

۳ – کره : ۳۰ گرم

۴ – قارچ : ۳ عدد

۵ – تخم مرغ : ۳ عدد

۶ – ژامبون : ۱ ورق

۷ – نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱ – تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و خوب بزنید و با همزن برقی میکس کنید.

۲ – قارچ، فلفل دلمه ای، ژامبون و گوجه فرنگی را بصورت نگینی و یکدست خرد کرده و با مقداری کره آن ها را تفت دهید.سپس در ظرف را گذاشته و با حرارت ملایم اجازه دهید کمی بپزند.

۳ – تخم مرغ ها را با فلفل مخلوط کرده و در ماهی تابه ای که کره را داغ کردید، بریزید و تخم مرغ ها را سریع در تمام سطح ماهی تابه پخش کنید.

۴ – مواد مرحله ۲ را روی تخم مرغ ها ریخته و آن را کاملا پهن کنید، در ظرف را ببندید تا املت آماده شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.