املت اسپانیایی
مواد لازم:
۱ – گوجه فرنگی : ۱ عدد
۲ – فلفل دلمه ای کوچک : ۱ عدد
۳ – کره : ۳۰ گرم
۴ – قارچ : ۳ عدد
۵ – تخم مرغ : ۳ عدد
۶ – ژامبون : ۱ ورق
۷ – نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱ – تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و خوب بزنید و با همزن برقی میکس کنید.
۲ – قارچ، فلفل دلمه ای، ژامبون و گوجه فرنگی را بصورت نگینی و یکدست خرد کرده و با مقداری کره آن ها را تفت دهید.سپس در ظرف را گذاشته و با حرارت ملایم اجازه دهید کمی بپزند.
۳ – تخم مرغ ها را با فلفل مخلوط کرده و در ماهی تابه ای که کره را داغ کردید، بریزید و تخم مرغ ها را سریع در تمام سطح ماهی تابه پخش کنید.
۴ – مواد مرحله ۲ را روی تخم مرغ ها ریخته و آن را کاملا پهن کنید، در ظرف را ببندید تا املت آماده شود.