۳ روش تهیه املت ایتالیایی
فهرست مطلب
صبحانه وعده غذایی بسیار مهمی است، لذا نمیتوانیم هر غذایی را در این وعده بخوریم. صبحانه کامل یعنی غذایی که بتواند برای شروع روز انرژی پایداری را وارد بدن کند، به طوری که تا وعده ناهار کمبود انرژی احساس نکنیم.
املت ایتالیایی که امروز دستور پختش را میخوانید تمام ویژگیهای یک غذای کامل یعنی پروتئین، فیبر و چربی سالم را دارد. اگر غذایی که میخورید حاوی این موارد باشد باعث میشود سرعت هضم پایین بیاد و قند خون به آرامی بالا برود. درست کردن این املت اصلا زمانبر نیست و یک گزینهی عالی برای صبحانه محسوب میشود. ما در این مقاله ۳ روش تهیه املت ایتالیایی را به شما آموزش میدهیم.
روش اول: املت ایتالیایی کامل
مواد لازم تهیه املت ایتالیایی
- پیاز خرد شده :۱ عدد
- قارچ خرد شده : به مقدار لازم
- کدوی سبز خرد شده : به مقدار لازم
- دانه ذرت : به مفدار لازم
- تخم مرغ زده شده : ۵ عدد
- پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
- خرده نان : به مقدار لازم
طرز تهیه
۱ – پیاز را همراه کدو و قارچ در مقداری روغن تفت دهید و سپس ذرت را به آن اضافه نمایید.
۲ – تخم مرغ های زده شده را با پنیر پیتزا، نمک و فلفل و خرده نان مخلوط کنید و مواد تفت شده در مرحله ۱ را به آن بیافزایید تا مایه ای غلیظ به دست بیاید.
۳ – مقداری کره را در ماهی تابه ای باز کنید، سپس مواد املت را در آن ریخته و مانند کوکو دو طرف آن را تفت دهید.
روش دوم: املت ایتالیایی کم کالری (رژیمی)
مواد لازم برای تهیه املت ایتالیایی کم کالری برای ۴ وعده (نفر)
- روغن زیتون اکسترا ویرجین: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز زرد خرد شده: یک فنجان
- فلفل دلمهای قرمز: یک فنجان
- سیر خرد شده: ۳ حبه
- آب: یک چهارم فنجان
- سرکه قرمز: ۲ قاشق چایخوری
- پونه تازه خرد شده: یک قاشق چایخوری
- گوجه فرنگی: ۸۰۰ گرم
- پنیر فتا خرد شده: ۲۸ گرم
- تخم مرغ بزرگ: ۴ عدد
- فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
- پیازچه تازه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه املت ایتالیایی کم کالری
- فر را تا دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت ( ۱۹۰ درجه سانتیگراد ) گرم کنید.
- روغن را تو یه ماهیتابه بزرگ روی شعله متوسط گرم کنید.
- پیاز و فلفل دلمهای را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه تفت بدید.
- سیر را اضافه کنید. بذارید ۲ دقیقه بپزه.
- محتویات ماهیتابه را مرتب به هم بزنید.
- یک چهارم فنجان آب، سرکه، پونه و گوجه فرنگی را اضافه کنید.
- اجازه بدید محتویات ماهیتابه به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که سس مقداری حجیم بشه جوش بیاد.
- پنیر فتا را اضافه کنید.
- با پشت قاشق، سسی را که درست کردید روی ماهیتابه پهن و چهار گودی ایجاد کنید.
- تخم مرغها را در گودیهایی که ایجاد کردید، بشکنید.
- سعی کنید تخم مرغها سر جای خودشون بمونن.
- بعد روی تخم مرغها فلفل سیاه بریزید. ماهیتابه را توی فر بذارید و به مدت ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که سفیدهها پخته بشن در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت ( ۱۹۰ درجه سانتیگراد ) بپزید.
- بعد روی اون پیازچه و برگ پونه کوهی بریزید. سس و تخم مرغها را بین چهار کاسه به صورت مساوی تقسیم کنید.
اطلاعات تغذیهای املت ایتالیایی
مواد گفته شده در این روش از دستور پخت برای چهار وعده و هر وعده شامل یک عدد تخم مرغ و حدود سه چهارم فنجان سس هست. اطلاعاتی که در ادامه مییاد مربوط به یه وعده از این غذاست.
- کالری: ۲۵۹
- چربی: ۱۳٫۵ گرم
- پروتئین: ۱۲ گرم
- کربوهیدرات: ۲۳ گرم
- فیبر: ۶ گرم
- کلسترول: ۱۹۲ میلیگرم
- آهن: ۱ میلی گرم
- سدیم: ۵۶۵ میلیگرم
- کلسیم: ۸۷ میلیگرم
- قند: ۷ گرم
روش سوم: املت ایتالیایی کلاسیک
مواد لازم برای املت ایتالیایی کلاسیک
- تخم مرغ تازه ۶ عدد
- جعفری تازه چند شاخه کوچک
- پودر پنیر پارمزان ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- روغن زیتون فرابکر مقداری برای سرخ کردن
برای تهیه املت کلاسیک ایتالیایی فقط نیاز به یک چنگال، کاسه و ماهیتابه دارید. پس خبر خوب اینکه ظرف زیادی هم کثیف نمیشه! همچنین به شما خواهیم گفت که چگونه سبزیجات دلخواه را به این املت اضافه کنید. پس با ما همراه باشید.
طرز تهیه املت ایتالیایی کلاسیک
مرحله اول: آماده کردن مایع املت
برای تهیه فریتاتا ابتدا تخم مرغ های تازه را در یک کاسه با اندازه مناسب بشکنید. با استفاده از یک چنگال تخم مرغ ها را هم بزنید. این کار را تا جایی ادامه دهید که زرده و سفیده کاملا قاطی شوند. حالا نوبت اضافه کردن نمک است. بعد از آن جعفری های تازه را نیز خرد کرده و داخل تخم مرغ بریزید. باز هم مایع را کمی هم بزنید تا مخلوط شوند. در پایان پنیر پارمزان را نیز به مایع اضافه کرده و خوب هم بزنید. مایع املت آماده است. اکنون باید آن را سرخ کنید.
مرحله دوم: سرخ کردن املت ایتالیایی
روغن زیتون فرابکر را داخل یک ماهیتابه تفلون ریخته و روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود. برای امتحان می توانید یک قطره از مایع را داخل روغن بریزید. اگر سریعا سفت شده و روغن به جلز و ولز افتاد پس آماده است. در اینجا مایع املت ایتالیایی را داخل روغن داغ بریزید. بعد از حدود دو دقیقه قسمت زیرین املت می بندد. در این مرحله یک بشقاب روی دهانه ماهیتابه بگذارید. اندازه بشقاب باید هم اندازه یا بزرگتر از دهانه ماهیتابه باشد. سپس املت را توی بشقاب برگردانید. حالا املت را مجدد به ماهیتابه منتقل کنید تا طرف دیگر آن نیز سفت شود.
وقتی تخم مرغ ها کاملا سفت شدند عمل زیر و رو کردن را یک بار دیگر انجام دهید. این کار برای آن است که هر دو طرف املت کاملا برشته شود. غذای شما حاضر است. روی همان بشقابی که برای زیر و رو کردن استفاده کردید سرو کرده و مقداری فلفل سیاه بپاشید. از خوردن آن لذت ببرید.
دقت داشته باشید که املت کلاسیک ایتالیایی خیلی سریع آماده می شود. اما اگر می خواهید داخل آن از سبزیجات دیگر نیز استفاده کنید باید وقت بیشتری بگذارید. زیرا تمامی سبزیجات باید پیش از استفاده در املت پخته شوند.
نکات کلیدی برای تهیه املت ایتالیایی
- می توانید از سبزیجاتی همچون سیر، کلم بروکلی، پیاز، گوجه، کدو سبز یا سیب زمینی در فریتاتا استفاده کنید. اما پیش از آنکه آنها را داخل روغن زیتون بریزید باید پخته یا تفت داده شده باشند.
- اگر دوست ندارید املت ایتالیایی برشته باشد فقط یک مرحله آن را زیر و رو کنید.