املت بادمجان
املت بادمجان یکی دیگر از غذاهای لذیذ در استانهای شمالی کشور است که نباید آن را از دست بدهید.
مواد لازم برای ۲ نفر:
- یک عدد بادمجان متوسط
- دو عدد تخممرغ بزرگ
- روغن زیتون، کره، نمک و فلفل به میزان لازم
۱. بادمجانها را بهصورت حلقهای ببرید، بهطوری که برشهایی به ضخامت یک سانتیمتر داشته باشید.
۲. ابتدا مقداری نمک به آنها بزنید و اجازه دهید برای نیم ساعت بماند تا تلخی آن گرفته شود. بعد آنها را بشویید و خوب خشک کنید.
۳. در ادامه روی برشهای بادمجان، روغن بمالید و برای ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
۴. کره را در تابهای روی حرارت متوسط گرم کنید و سپس بادمجانها را به آن اضافه کنید و بهمدت یک تا دو دقیقه تفت دهید.
۵. تخممرغها را در کاسهای بشکنید و با چنگال کمی بزنید تا زرده و سفیده خوب مخلوط شوند. به آن نمک و فلفل بزنید.
۶. تخممرغها را روی بادمجانها بریزید و اجازه دهید که بپزند.