املت تره کوهی

املت تره کوهی یکی از غذاهای گیاهی و سالم است که دستور اصلی آن به استان‌های غربی کشور برمی‌گردد؛ جایی که برخی از مردم بومی به جمع‌آوری گیاهان وحشی از دل طبیعت می‌پردازند.

مواد لازم برای ۲ نفر:

  • چهار عدد پیازچه خوردشده
  • یک‌سوم پیمانه تره کوهی خشک یا نصف پیمانه تره کوهی تازه
  • دو عدد تخم‌مرغ متوسط
  • روغن زیتون یا کره، نمک و فلفل به مقدار لازم

۱. تره کوهی خشک را به‌مدت پنج دقیقه در آب خیس کنید تا نرم شود. سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.

۲. در این فاصله کره را در تابه‌ای روی حرارت متوسط ذوب کنید.

۳. پیازچه را در کره تفت دهید تا طلایی شود. در ادامه تره کوهی را به آن اضافه کنید.

۴. پس از آنکه تره کوهی تفت خورد، نوبت به‌اضافه‌کردن تخم‌مرغ‌ها است که باید یکی یکی در تابه بشکنید؛ به‌طوری که در فاصله یکسانی از هم قرار بگیرند.

۵. املت را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید و اجازه دهید که سفیده‌ها خوب سفت شوند و زرده‌ها حالت عسلی پیدا کنند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.