املت شاپوری

املت شاپوری (املت و لوبیا پخته) نسخه فارسی صبحانه انگلیسی است که به خطه شمال کشور تعلق دارد.

مواد لازم برای ۲ نفر:

  • نصف پیمانه لوبیا چیتی پخته
  • دو عدد تخم‌مرغ
  • یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
  • آب نارنج تازه، روغن زیتون یا کره به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

۱. کره را در یک تابه روی حرارت متوسط گرم کنید و رب گوجه‌فرنگی را برای یک دقیقه در آن تفت دهید.

۲. تخم‌مرغ‌ها را به رب اضافه و خوب مخلوط کنید.

۳. مخلوط تخم‌مرغ و رب گوجه را در یک طرف تابه قرار دهید و لوبیای پخته‌شده را در طرف دیگر بریزید.

۴. مقداری نمک و فلفل به آن بزنید و درست قبل از سرو، آب نصف یک عدد نارنج را روی آن بریزید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.