طرز تهیه املت مراکشی
این صبحانه خوش طعم و مقوی که به نام املت مراکشی حاوی ۲۷ گرم پروتئین است. با خوردن این صبحانه می توانید روزتان را پر انرژی شروع کنید و از آنجا که پروتئین سیر کننده است تا مدتی طولانی احساس گرسنگی نکنید.
مواد لازم املت مراکشی
- یک چهارم یک پیاز کوچک قرمز، خرد شده (حدود یک چهارم فنجان)
- یک چهارم فنجان آب سبزیجات کم نمک
- هشت دانه گوجه فرنگی انگوری، از وسط به دو نیم تقسیم شود و اگر بزرگ بود به چهار قسمت.
- یک قاشق چای خوری آب لیموی تازه
- یک حبه سیر، خرد شده
- یک هشتم قاشق چای خوری زیره سبز خرد شده
- مقداری از گشنیز، زردچوبه، دارچین و فلفل سیاه
- یک دوم فنجان نخود کنسرو شده، شسته و خشک شده باشد.
- یک عدد تخم مرغ بزرگ بعلاوه سفیده سه تخم مرغ بزرگ، بهم زده
- سه چهارم فنجان اسفناج
روش پخت
در یک ماهی تابه نچسب، پیاز ها را در آب سبزیجات روی حرارت پایین بپزید. حدود ۶ دقیقه. گوجه ها، آب لیمو، سیر، ادویه ها و نخود را اضافه کنید و بپزید، مواد را مرتب بهم بزنید تا زمانی که گوجه ها آرام بپزند ادامه دهید. حدود ۳ تا ۴ دقیقه طول می کشد، سپس مواد را به داخل یک ظرف منتقل کنید. ماهی تابه را پاک کنید و سپس با روغن زیتون چرب کنید.
تخم مرغ ها و سپس اسفناج را داخل ماهی تابه بریزید و تا زمانی که تخم مرغ ها بپزند ادامه دهید، حدود ۴ دقیقه.
املت را داخل یک بشقاب قرار دهید و روی آن میکس نخود را اضافه کنید.
اطلاعات تغذیه ای
موادی که در این روش پخت گفته شد برای یک وعده است و اطلاعاتی که در پایین می آید مربوط به این یک وعده است.
- کالری در یک وعده: ۳۵۹
- چربی در یک وعده: ۱۴ گرم
- چربی اشباع در یک وعده: ۳ گرم
- کلسترول در یک وعده: ۱۸۶ میلی گرم
- فیبر در یک وعده: ۱۲ گرم
- پروتئین در یک وعده: ۲۷ گرم
- کربوهیدرات در یک وعده: ۴۲ گرم
- سدیم در یک وعده: ۳۴۲ میلی گرم
- آهن در یک وعده: ۴ میلی گرم
- کلسیم در یک وعده: ۱۴۳ میلی گرم