املت پیاز

املت پیاز از غذاهای خوشمزه متعلق به استان‌های جنوبی ایران است. اگر بوی فوق‌العاده شگفت‌انگیز پیاز کاراملی را دوست دارید، گزینه‌ای معرکه برای صبحانه به شمار می‌رود و حتی می‌توانید آن را در کنار برنج برای ناهار میل کنید.

مواد لازم برای ۲ نفر:

  • دو عدد پیاز متوسط
  • دو عدد تخم‌مرغ بزرگ
  • روغن زیتون، نمک و فلفل به میزان لازم

۱. روغن زیتون را در تابه با حرارت متوسط گرم کنید.

۲. حرارت را کم کرده و پیاز خلالی خوردشده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی و کاراملی شود.

۳. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی درون تابه بشکنید و آن‌ها را به‌طور یکنواخت پخش کنید؛ به شکلی که زرده‌ها دست‌نخورده باقی بمانند.

۴. در نهایت به املت نمک و فلفل بزنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.