املت پیاز
املت پیاز از غذاهای خوشمزه متعلق به استانهای جنوبی ایران است. اگر بوی فوقالعاده شگفتانگیز پیاز کاراملی را دوست دارید، گزینهای معرکه برای صبحانه به شمار میرود و حتی میتوانید آن را در کنار برنج برای ناهار میل کنید.
مواد لازم برای ۲ نفر:
- دو عدد پیاز متوسط
- دو عدد تخممرغ بزرگ
- روغن زیتون، نمک و فلفل به میزان لازم
۱. روغن زیتون را در تابه با حرارت متوسط گرم کنید.
۲. حرارت را کم کرده و پیاز خلالی خوردشده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی و کاراملی شود.
۳. تخممرغها را یکی یکی درون تابه بشکنید و آنها را بهطور یکنواخت پخش کنید؛ به شکلی که زردهها دستنخورده باقی بمانند.
۴. در نهایت به املت نمک و فلفل بزنید.