بیسکوییت کره ای شکری

بیسکوئیت شکری کره ای

مواد لازم :

آرد سفید                                   ۲۰۰ گرم

روغن                                     ۸۰ گرم یا ۱۰۰ گرم کره

پودر قند                                  ۵۰ گرم

تخم مرغ                                 ۱ عدد

بکینگ پودر                            ¼قاشق چایخوری

وانیل                                     ۸/۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

پودر قند و روغن را با لیسک بخورد هم با همزن می زنیم یک عدد زرده اضافه کرده می زنیم چند قطره اسانس اضافه کرده هم می زنیم آرد الک کرده اضافه کرده می زنیم در یخچال می گذاریم به مدت ۱ تا ۵/۱ ساعت بماند با وردنه لای ۲ کیسه فریزر با قطر کم باز می کنیم به شکل مستطیل می بریم در سینی چرب نشده می گذاریم و شکر رویش می پاشیم ۷ الی ۸ دقیقه در ۲۰۰ درجه سانتی گراد یا ۴۰۰ فارنهایت طبقه وسط می گذاریم.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.