تارت میوه با خامه و ژله
تارت میوه با خامه و ژله
مواد لازم:
کره ۱۲۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
آرد سفید ۲۲۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۳ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
خامه ۱۵۰ گرم
آبمیوه ۱ پیمانه
ژلاتین ۲ قاشق چایخوری
توت فرنگی یا میوه دلخواه بمقدار کافی
طرز تهیه:
کره و شکر و وانیل را کمی مخلوط می کنیم.زرده تخم مرغ ها را از سفیده جدا کرده و دانه دانه به مایه کرم افزوده و هم می ریزیم. سفیده ها را جداگانه زده تا کاملآ پف کند. شیر و سفیده را به خمیر قبلی اضافه نموده و هم می زنیم تا خمیر یکدستی به دست آید ته ظرف تارت را چرب کرده کمی آرد می پاشیم خمیر تارت را در قالب ریخته و در فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد در طبقه وسط بمدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار می دهیم پس از سرد شدن قالب را از تارت جدا کرده و می گذاریم تارت کاملآ سفت شود و داخل تارت را با خامه می پوشانیم توت فرنگی یا هر نوع میوه ویا کمپوت که بخواهیم روی خامه چیده و ۲ قاشق چایخور ی ژلاتین را حل کرده آن را روی میوه های روی تارت می ریزیم.