تارت میوه با خامه و ژله

تارت میوه با خامه و ژله

مواد لازم:

کره                                         ۱۲۰ گرم

شکر                                        ۱۰۰ گرم

آرد سفید                                    ۲۲۰ گرم

تخم مرغ                                    ۲ عدد

شیر                                          ۳ قاشق چایخوری

بکینگ پودر                                ۱ قاشق چایخوری

وانیل                                         ¼ قاشق چایخوری

خامه                                         ۱۵۰ گرم

آبمیوه                                        ۱ پیمانه

ژلاتین                                       ۲ قاشق چایخوری

توت فرنگی یا میوه دلخواه               بمقدار کافی

طرز تهیه:

کره و شکر و وانیل را کمی مخلوط می کنیم.زرده تخم مرغ ها را از سفیده جدا کرده و دانه دانه به مایه کرم افزوده و هم می ریزیم. سفیده ها  را جداگانه زده تا  کاملآ پف کند.  شیر و سفیده را به خمیر قبلی اضافه نموده و  هم می زنیم تا  خمیر یکدستی به دست آید  ته  ظرف تارت  را چرب  کرده  کمی آرد می پاشیم  خمیر  تارت را در قالب ریخته  و  در فر  ۱۷۵ درجه سانتی گراد در طبقه وسط  بمدت ۱۵  الی  ۲۰ دقیقه قرار می دهیم پس از سرد  شدن قالب را از تارت جدا کرده و می گذاریم تارت کاملآ سفت شود و داخل تارت را با خامه می پوشانیم  توت  فرنگی یا هر نوع  میوه ویا  کمپوت که بخواهیم  روی خامه چیده و ۲  قاشق چایخور ی ژلاتین را حل کرده آن را روی میوه های روی تارت می ریزیم.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.