توپی نارگیلی
توپی نارگیلی
مواد لازم:
پودر نارگیل ۱پیمانه
پودر قند ½ پیمانه
خامه ۱ قاشق سوپخوری
شیر ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ابتدا نارگیل را آسیاب میکنیم تا کاملأ پودر آن نرم شود و بعد پودر قند را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم و کم کم شیر و خامه را می ریزیم تا وقتی که خمیر نسبتآ سفتی شود و بمدت دو ساعت در یخچال میگذاریم و بعد آنرا بصورت توپی در می آوریم و در پودر نارگیل می غلطانیم و یک خلال پسته برای تزئین روی آن می گذاریم .و بعد سرو میکنیم.
“نوش جان”