توپی نارگیلی

توپی نارگیلی

 

مواد لازم:

 

پودر نارگیل                                         ۱پیمانه

پودر قند                                              ½ پیمانه

خامه                                                  ۱ قاشق سوپخوری

شیر                                                   ۱ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا نارگیل را آسیاب میکنیم تا کاملأ پودر آن نرم شود و بعد پودر قند را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم و کم کم شیر و خامه را می ریزیم تا وقتی که خمیر نسبتآ سفتی شود و بمدت دو ساعت در یخچال میگذاریم و بعد آنرا بصورت توپی در می آوریم  و در پودر نارگیل می غلطانیم و یک خلال پسته برای تزئین  روی آن می گذاریم .و بعد سرو میکنیم.

 

 

“نوش جان”

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.