حلوای هویج

حلوای هویج

مواد لازم:

هویج                                       ۲۵۰ گرم

آرد برنج                                   ۵۰ گرم

کره                                         ۵۰ گرم

شکر                                        ۱۲۵ گرم

محلول آب                                  ½ پیمانه

گلاب                                       ¼ پیمانه

زعفران دم کرده                          ۲ قاشق سوپخوری

پودر هل                                   ۱ قاشق چایخوری

نمک                                        کمی

طرز تهیه:

هویج را پوست می کنیم و رنده می کنیم و با مقداری آب در ظرف ریخته روی حرارت گذاشته تا پخته شود. آب و گلاب، شکر را با هم مخلوط کرده روی حرارت بگذارید تا شکر آن حل شود زعفران و هل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود هویج پخته شده را به آن اضافه کنید و با هم میکس می کنیم. آرد برنج را در ظرفی جداگانه تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود آن را الک کنید و کره را به آن اضافه کنید تا با حرارت ملایم با کره تفت داده شود وهویج را به آن اضافه می کنیم و با هم کاملأ مخلوط می کنیم واز روی حرارت بر می داریم کمی که خنک شد در ظرف دلخواه بریزید و با مغز پسته تزئین کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.