حلوای هویج
حلوای هویج
مواد لازم:
هویج ۲۵۰ گرم
آرد برنج ۵۰ گرم
کره ۵۰ گرم
شکر ۱۲۵ گرم
محلول آب ½ پیمانه
گلاب ¼ پیمانه
زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپخوری
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
نمک کمی
طرز تهیه:
هویج را پوست می کنیم و رنده می کنیم و با مقداری آب در ظرف ریخته روی حرارت گذاشته تا پخته شود. آب و گلاب، شکر را با هم مخلوط کرده روی حرارت بگذارید تا شکر آن حل شود زعفران و هل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود هویج پخته شده را به آن اضافه کنید و با هم میکس می کنیم. آرد برنج را در ظرفی جداگانه تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود آن را الک کنید و کره را به آن اضافه کنید تا با حرارت ملایم با کره تفت داده شود وهویج را به آن اضافه می کنیم و با هم کاملأ مخلوط می کنیم واز روی حرارت بر می داریم کمی که خنک شد در ظرف دلخواه بریزید و با مغز پسته تزئین کنید.