خمیر پای
خمیر پای
مواد لازم برای پای دو خمیره:
آرد الک شده ۲ پیمانه
نمک ½ قاشق چایخوری
کره یا روغن نباتی ۳/۲ پیمانه
آب سرد ۶ الی ۸ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
آردو نمک را در ظرفی ریخته و مخلوط می کنیم و از الک رد می کنیم و کره را به آن اضافه نموده
و با نوک چنگال آنرا به خورد آرد بدهید تا وقتی که مایع به صورت گلوله های ریز به اندازه گندم در
آید. آب را کم کم به این مایع اضافه کنید و در هر بار اضافه کردن آن را با چنگال بزنید تا همه مایع
به آب آغشته شود و از خشکی در آید خمیر را با دست جمع کرده و این خمیر را هرگز ورز نمی دهیم.