خمیر پای

خمیر پای

 

مواد لازم برای پای دو خمیره:

آرد الک شده                                         ۲ پیمانه

نمک                                                  ½ قاشق چایخوری

کره یا روغن نباتی                                  ۳/۲ پیمانه

آب سرد                                              ۶ الی ۸ قاشق سوپخوری

 

طرز  تهیه :

آردو نمک را در ظرفی ریخته  و مخلوط می کنیم و از الک رد می کنیم و کره را به آن اضافه نموده

و با نوک چنگال آنرا به خورد آرد بدهید تا وقتی که  مایع به صورت گلوله های ریز به اندازه گندم در

آید. آب را کم کم به این مایع اضافه کنید و در هر بار اضافه کردن آن  را با چنگال بزنید تا همه مایع

به آب آغشته شود و از خشکی در آید خمیر را با دست جمع کرده و این خمیر را هرگز ورز نمی دهیم.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.