رزت فندق
رزت فندق
مواد لازم:
آرد ساده ۲۵۰ گرم
پودر قند ۷۵ گرم
پودر فندق ۵۵ گرم
فندق شکلات زده ۴۰ عدد
کره ۲۵۰ گرم
طرز تهیه:
کره و پودر قند را در یک کاسه کوچک با همزن برقی می زنیم تا نرم شود. پودر فندق را اضافه کرده و هم میزنیم با دور کم همزن نهایتأ آرد الک شده را نیز با دور کم همزن اضافه میکنیم در یک کیسه با سر قیف شکوفه می ریزیم. سپس کپسولها را در یک سینی فر می چینیم از خمیر روی آن به شکل شکوفه قرار داده و با حرکت دست سه دور تاب داده و شیرینی را داخل آن میگذاریم وسط آن فندق های که شکلات آب کرده روی آن داده ایم در یخچال گذاشته ایم یک عدد قرار میدهیم.
لازم بذکر است که فر باید کاملأ داغ داغ باشد که نمای شیرینی حفظ شود.
دما ۱۸۰ درجه سانتی گراد پنجره وسط فر
مدت زمان: تا زمانی که روی شیرینی ها طلایی شود
پس از پخت میگذاریم کاملأ سرد شود بعد از سینی جدا میکنیم.