رسپیری

رسپیری

مواد لازم:

کره یا روغن جامد                                  ۲۲۵ گرم

پودر قند                                              ۵۰ گرم

وانیل                                                  ¼ قاشق چایخوری

آرد سفید                                              ۲۲۵ گرم

نشاسته ذرت                                          ۵۰ گرم

پودر قند برای تزئین

مارمالاد برای تزئین

نسکافه                                                ۲ قاشق چایخوری

آب                                                    ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

کره نرم شده +پودر قند+وانیل+نسکافه را خوب بهم زده وقتی خوب سفید شد آرد ونشاسته را بهم زده و بعد مخلوط کرده بهم میزنیم و در قیف شکوفه میریزیم. اگر از قیف رد نمیشد  یک قاشق آب ولرم اضافه کنید. در درجه حرارت ۱۵۰ سانتیگراد بمدت ۲۰ دقیقه میپزیم. این شیرینی  را حتمأ باید وقتی سرد شد پودر قند زده و روی آن مارمالاد کوچک گذاشت.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.