رولت خامه ای

رولت خامه ای

مواد لازم:

تخم مرغ                                        ۴عدد

شکر                                             ۳/۲ پیمانه

آرد                                              ۳/۲ پیمانه

وانیل                                            ¼ قاشق چایخوری

بکین پودر                                     ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده سپس زرده ها را با وانیل و ½ شکر زده تا زخیم و لیمویی رنگ شود . سپس سفیده هارا با هم می زنیم کمی که فرم گرفت مابقی شکر را به آن اضافه می کنیم و می زنیم تا سفت و غلیظ شود سپس آرد و بکین پودر را از الک رد کرده و همراه با سفیده ها به زرده اضافه می کنیم . مواد را با هم مخلوط می نماییم بعد سینی به ابعاد ۳*۲۶*۳۸ یک کاغذ روغنی که روی آن را هم چرب کرده ایم می اندازیم و مواد را روی آن بطور یک نواخت می ریزیم و صاف می کنیم . سپس در فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۴۰۰ درجه بمدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید . پس از پختن از فر در آورید و روی حوله بر می گردانیم کاغذ ته آن را جدا کرده و با همان حوله می پیچیم  .سپس رول را باز کرده و رویش را خامه  مالیده مجددأ بصورت لوله می پیچیم . رولت را در یخچال قرار می دهیم .تا خامه آن کاملأ سفت شود . سپس بصورت ورقه ای  ۵/۱ سانتی می بریم.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.