سوهان عسلی

سوهان عسلی

 

مواد لازم:

 

بادام                                                      ۷۵ گرم

شکر                                                      ۱۵۰ گرم

عسل                                                      ۲ قاشق سوپخوری

آب                                                        ½ پیمانه

روغن آبکرده                                            ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری

زعفران                                                   ¼ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه: 

بادام ها را بصورت خلال یا ریز تر خرد می کنیم . شکر و عسل و روغن و آب را در ظرف گودی  ریخته و روی  آتشمی گذاریم. حرارت را تند می کنیم بهم می زنیم تا شکر آب و رنگ آن  قهوه ای روشن شود.  (نمی گذاریم زیاد  کاراملشود) بادام آنرا اضافه می کنیم و  یکی دو بار هم میزنیم سپس زعفران آب زده را داخل مایه  سوهان می ریزیم و حرارترا خیلی ملایم میکنیم . از مایه با قاشق کوچک بلافاصله روی سینی چرب شده می ریزیم و کمی پستهء خرد شده روی  آنمی پاشیم. بعد از سرد شدن سوهان را با کارد از سینی جدا کرده و در ظرف در داری چیده استفاده می کنیم.

 

 

“نوش جان”

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.