سوهان عسلی
سوهان عسلی
مواد لازم:
بادام ۷۵ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
عسل ۲ قاشق سوپخوری
آب ½ پیمانه
روغن آبکرده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
زعفران ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
بادام ها را بصورت خلال یا ریز تر خرد می کنیم . شکر و عسل و روغن و آب را در ظرف گودی ریخته و روی آتشمی گذاریم. حرارت را تند می کنیم بهم می زنیم تا شکر آب و رنگ آن قهوه ای روشن شود. (نمی گذاریم زیاد کاراملشود) بادام آنرا اضافه می کنیم و یکی دو بار هم میزنیم سپس زعفران آب زده را داخل مایه سوهان می ریزیم و حرارترا خیلی ملایم میکنیم . از مایه با قاشق کوچک بلافاصله روی سینی چرب شده می ریزیم و کمی پستهء خرد شده روی آنمی پاشیم. بعد از سرد شدن سوهان را با کارد از سینی جدا کرده و در ظرف در داری چیده استفاده می کنیم.
“نوش جان”