شارلوت شکلات
شارلوت شکلات
مواد لازم:
پودر ژلاتین ۴ قاشق چایخوری
کاکائو ¼ پیمانه
آب سرد ¼ پیمانه
کره ۵/۱ قاشق سوپخوری
آب ½ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ¾ پیمانه
وانیل ¼ قاشق چایخوری
خامه زده شده ۲۵۰ گرم
نان رولت ۱ عدد
طرز تهیه:
ژلاتین را با ¼ آب مخلوط کنید.کاکائو و کره را در قابلمه ای ریخته و روی آتش ملایم گذاشته تا کره آب شود کم کم ½ پیمانه آب را اضافه کرده و مرتباً هم می زنیم تا خوب مخلوط شود وقتی بجوش آمد از روی آتش برمی داریم محلول ژلاتین را به آن اضافه کرده کنار می گذاریم زرده های تخم مرغ را می زنید تا کرم رنگ شود و غلیط ، ½ پیمانه شکر را به آن اضافه کرده و به زدن ادامه می دهیم تا کاملاّ لیمویی رنگ شود، آن را به مایه شکلات اضافه کرده می گذارم کمی خودش را بگیرد (در یخچال) سفیده تخم مرغ را زده بعد ¼ شکر را اضافه کرده تا کاملاُ خودش را بگیرد خامه زده شده و سفیده ها را با هم به مایه اضافه کرده.در یک قالب ۲۵سانتیمتری ( البته نان رولت را با یک قالب زبان قالب زده و آماده می کنیم.) کف و دیوارهء آن نانها را چیده از مایه میریزیم و در یخچال می گذاریم تا آناده شود با خامه تزیین کرده و سرو می کنیم.
“نوش جان”