شکلات فندقی یا نوتلا
شکلات فندقی یا نوتلا
مواد لازم:
شکلات تخته ای ۳۰ گرم
خامه ½ پیمانه
کاکائو ½ ۶ قاسق سوپخوری
کره یا روغن جامد ¼ پیمانه
پودر قند ½ پیمانه + دو قاشق سوپ خوری
شیر داغ ۲ قاسق سوپخوری
تخم مر غ ۲ عدد
فندق خرد شده ½ پیمانه
وانیل ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
شکلات تخته ای را روی بخار آب حل کرده و از کره دو قاشق سوپخوری برداشته و با کاکائو روی حرارت ملایم می گذاریم تا کاکائو آب شود. سپس پودر قند را اضافه نموده و از روی حرارت برداشته با همزن برقی می زنیم و شیر را اضافه نموده و بعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و شکلات ذوب شده و وانیل را نیز به این مواد اضافه کرده و مابقی کره را نیز اضافه نموده و خامه را زده و به مواد بالا می افزائیم سپس زدن را ادامه داده تا کاملأ پوک شده و پف کند بعد فندوق را می ریزیم داخل مواد .