شیرنی مارمالادی فرانسوی
شیرینی مارمالادی فرانسوی
مواد لازم:
کره ۱۳۵ گرم
پودر شکر ۷۵ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
نمک کمی
آرد ۲۴۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
مغز گردو یا بادام یا نارگیل بمیزان لازم
مربای مورد نظر یا مارمالاد بمیزان لازم
طرز تهیه:
کره را داخل ظرف ریخته با پودر قند می زنیم تا سفید و پوک بشود زرده و وانیل را اضافه کرده و خوب می زنیم . آرد اضافه کرده ، از خمیر گلوله های برداشته و داخل سفیده تخم مرغ کمی زده شده می ریزیم . بعد از آن در پودر نارگیل غلطانده در سینی می چینیم. روی آن را کمب گودکرده داخل فری می گذاریم . که از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه بمدت ۱۵ دقیقه. پس از آنکه از پخت در آمد روی آن را مارمالاد یا مربا می ریزیم.
“نوش جان”