شیرنی مارمالادی فرانسوی

شیرینی مارمالادی فرانسوی

مواد لازم:

کره                                             ۱۳۵  گرم

پودر شکر                                     ۷۵    گرم

زرده تخم مرغ                                ۲      عدد

نمک                                            کمی

آرد                                             ۲۴۰  گرم

سفیده تخم مرغ                                ۲      عدد

مغز گردو یا بادام یا نارگیل                 بمیزان لازم

مربای مورد نظر یا مارمالاد               بمیزان لازم

طرز تهیه:

کره را داخل ظرف ریخته با پودر قند می زنیم تا سفید و پوک بشود زرده و وانیل را اضافه کرده و خوب می زنیم . آرد  اضافه کرده ، از خمیر گلوله های برداشته و داخل سفیده  تخم مرغ کمی زده شده می ریزیم . بعد از آن در پودر نارگیل غلطانده در سینی می چینیم. روی آن را کمب گودکرده  داخل فری  می گذاریم . که از قبل گرم  شده با حرارت  ۱۷۵  درجه بمدت ۱۵ دقیقه.  پس از آنکه از پخت  در آمد  روی آن  را مارمالاد   یا  مربا می  ریزیم.   

 

“نوش جان”

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.