شیره مخصوص

شیره مخصوص

مواد لازم:

شکر                                              ۱پیمانه

دوغ غلیظ (ماست شل)                          ½ پیمانه

جوش شیرین                                     ½ قاشق چایخوری

کرم تارتار                                        ۱۶/۱ قاشق چایخوری

کره                                                ۱۰۰ گرم

وانیل                                              خیلی کم

طرز تهیه:

شکر و دوغ و جوش شیرین و کره و کرم تارتار را در یک قابلمه روی آتش ملایم گذاشته (قابلمه کوچک نباشد چون کف می کند) و مرتب هم می زنیم بگذارید تا جوش بیاید پنج دقیقه آن را بجوشانید بعد از روی  آتش بردارید و وانیل را اضافه کنید کمی آنرا خنک کنید و در حالیکه نیم کرم است آنرا بهم بزنید و بر روی کیک داغ بریزید و بگذارید تا کیک خنک شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.