شیره مخصوص
شیره مخصوص
مواد لازم:
شکر ۱پیمانه
دوغ غلیظ (ماست شل) ½ پیمانه
جوش شیرین ½ قاشق چایخوری
کرم تارتار ۱۶/۱ قاشق چایخوری
کره ۱۰۰ گرم
وانیل خیلی کم
طرز تهیه:
شکر و دوغ و جوش شیرین و کره و کرم تارتار را در یک قابلمه روی آتش ملایم گذاشته (قابلمه کوچک نباشد چون کف می کند) و مرتب هم می زنیم بگذارید تا جوش بیاید پنج دقیقه آن را بجوشانید بعد از روی آتش بردارید و وانیل را اضافه کنید کمی آنرا خنک کنید و در حالیکه نیم کرم است آنرا بهم بزنید و بر روی کیک داغ بریزید و بگذارید تا کیک خنک شود.