شیرینی اسکاتلندی

شیرینی اسکاتلندی

مواد لازم:

کره                                          ۲۰۰ گرم (۱پیمانه)

شکر                                         ۲۲۵ گرم(۱ پیمانه)

تخم مرغ                                     ۱ عدد(زرده و سفیده جدا شود)

آرد الک شده                                 ۲۴۰ گرم(۲ پیمانه)

دارچین                                       ۱ قاشق چایخوری

خلال پسته یا بادام                            ۱۲۰ گرم (۱ پیمانه)

نمک                                           ¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

کره و شکر را با هم مخلوط نموده تا پف کند زرده   تخم  مرغ را اضافه  نموده و  مخلوط نمائید. آرد و دارچین را اضافه کنید و با دست مالش  دهید تابطور یک نواخت مخلوط  شود این خمیر را در سینی شیرینی پزی  به ابعاد ۲*۴۸*۴۰  (سینی رولت) پهن کنید و با   کف دست آنرا صاف کنیدو یک نواخت نمائید. سفیدهتخم مرغ  را بزنید و با یک برس   کوچک آنرا به روی خمیر بمالید بعد مغز پسته خرد شده را روی خمیر بپاشید و با دست کمی آن را فشار دهید که بچسبد . این شیرینی را در حرارت ۲۷۵  درجه فارنهایت بمدت  ۳۰ الی  ۴۰ دقیقه بپزید و شیرینی را به محض بیرون آوردن از  فر به چهار گوشهای  ۳ سانتی ببرید و بگذارید تا خشک شود و بعد میل کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.