شیرینی اسکاتلندی
شیرینی اسکاتلندی
مواد لازم:
کره ۲۰۰ گرم (۱پیمانه)
شکر ۲۲۵ گرم(۱ پیمانه)
تخم مرغ ۱ عدد(زرده و سفیده جدا شود)
آرد الک شده ۲۴۰ گرم(۲ پیمانه)
دارچین ۱ قاشق چایخوری
خلال پسته یا بادام ۱۲۰ گرم (۱ پیمانه)
نمک ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
کره و شکر را با هم مخلوط نموده تا پف کند زرده تخم مرغ را اضافه نموده و مخلوط نمائید. آرد و دارچین را اضافه کنید و با دست مالش دهید تابطور یک نواخت مخلوط شود این خمیر را در سینی شیرینی پزی به ابعاد ۲*۴۸*۴۰ (سینی رولت) پهن کنید و با کف دست آنرا صاف کنیدو یک نواخت نمائید. سفیدهتخم مرغ را بزنید و با یک برس کوچک آنرا به روی خمیر بمالید بعد مغز پسته خرد شده را روی خمیر بپاشید و با دست کمی آن را فشار دهید که بچسبد . این شیرینی را در حرارت ۲۷۵ درجه فارنهایت بمدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید و شیرینی را به محض بیرون آوردن از فر به چهار گوشهای ۳ سانتی ببرید و بگذارید تا خشک شود و بعد میل کنید.