شیرینی بادامی
شیرینی بادامی
مواد لازم:
آرد سفید ۵۰۰ گرم
پودر بادام ۲۰۰ گرم
پودر قند ۳۰۰ گرم
روغن ۳۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
طرز تهیه:
روغن و پودر قندو زرده تخم مرغ ها را با هم مخلوط کرده و باهمزن خوب می زنیم تا نرم و لطیف شود سپس پودر بادام و آرد را ریخته با دست ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا کند خمیر را یکی دو ساعت می گذاریم تا بماند بعد از این مدت خمیر را روی تخته بقطر کمتر از نیم سانت باز می کنیم و با قالبی که شکل بادام داشته قالب میزنیم و روی آن را با قلم مو سفیده تخم مرغ می مالیم و کمی بادام روی هر شیرینی می پاشیم . سینی شیرینی را در پنجره بالای فر گرم شده در حرارت ۱۵۰ بمد ت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرار می دهیم تا روی شیرینی طلایی رنگ شود.
“نوش جان”