شیرینی بادام و شکلات

شیرینی بادام و شکلات

موادلازم:

آرد                                         ۱۴۰ گرم

پودر قند                                   ۵۰ گرم

زرده                                       ۱ عدد

کره                                         ۱۱۰ گرم

پودر بادام                                  ۳۰ گرم

پودر کاکائو                                ۲ قاشق سوپخوری

مارمالاد                                    ½ پیمانه

بادام پرک                                  بمیزان لازم

شکلات شیری                             بمیزان لازم

طرز تهیه:

کره ،پودر قند،زرده ،وانیل را با همزن برقی می زنیم . پودر بادام ، آرد و پودر کاکائو را اضافه کرده تا خمیر شود و یک ساعت در یخچال استراحت داده و خمیر را بین دو کاغذ مومی باز کرده با قالب گرد ۵ سانتیمتری بضخامت ۲-۳ میلیمتر قالب بریزید و بمدت ۱۲-۱۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد در طبقه وسط قرار میدهیم سپس از فر بیرون میآوریمتا سرد شود یک لایه نازک مارمالاد روی شیرینی می مالیم و روی آن بادام پرک شده می ریزیم و باشکلات شیری ذوب شده تزئین می کنیم.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.