شیرینی بادام و شکلات
شیرینی بادام و شکلات
موادلازم:
آرد ۱۴۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
زرده ۱ عدد
کره ۱۱۰ گرم
پودر بادام ۳۰ گرم
پودر کاکائو ۲ قاشق سوپخوری
مارمالاد ½ پیمانه
بادام پرک بمیزان لازم
شکلات شیری بمیزان لازم
طرز تهیه:
کره ،پودر قند،زرده ،وانیل را با همزن برقی می زنیم . پودر بادام ، آرد و پودر کاکائو را اضافه کرده تا خمیر شود و یک ساعت در یخچال استراحت داده و خمیر را بین دو کاغذ مومی باز کرده با قالب گرد ۵ سانتیمتری بضخامت ۲-۳ میلیمتر قالب بریزید و بمدت ۱۲-۱۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد در طبقه وسط قرار میدهیم سپس از فر بیرون میآوریمتا سرد شود یک لایه نازک مارمالاد روی شیرینی می مالیم و روی آن بادام پرک شده می ریزیم و باشکلات شیری ذوب شده تزئین می کنیم.