شیرینی بستنی

شیرینی بستنی

مواد لازم:

شکر                                            ۱۱۰ گرم

شیر                                             ۱۲۵ گرم ( ½ پیمانه)

خمیر ترش                                     ۱ قاشق چایخوری

کره                                              ۱۱۰ گرم

نمک                                            کمی

تخم مرغ                                        ۱ عدد

دارچین                                           ½ قاشق چایخوری

آرد                                               ۲۵۰ گرم

طرز تهیه:

یک قاشق چایخوری  شکر را در شیر گرم (کمی از حرارت بدن بیشتر)ریخته خمیر ترش را روی آن میپاشیم و منتظر می شویم تا سطح آن بیشتر پف کند. سپس نصف شکر را با نمک و نصف کره که کمی نرم شده مخلوط با آرد نموده و مایع فوق را کاملأ پف کرده همرار با تخم مرغ به آن میافزائیم مایه بدست آمده نباید بدست بچسبد و اگر آرد اضافه خواست به آن افزوده و بر روی یک سطح صاف خوب ورز میدهیم تا خمیر کش بیاید سپس آنرا برروی سینی که رویش کاغذ روغنی انداخته ایم و خوب چرب کرده ایم بقطر ۵/۱ سانت و بشکل مستطیل باز نموده و روی آنرا میبندیم و ۵/۱ ساعت آنرا در محل گرمی قرار می دهیم .آنگاه از زیر پوشش خارج کرده و روی آنرا با انگشت سوراخ سوراخ مینمائیم،باقیمانده کره را از یخچال خارج کرده و به تکه های کوچک تقسیم نموده وبر روی سوراخها داده شکر باقیمانده و دارچین را مخلوط نموده برروی آن می پاشیم و در فر ۳۵۰ درجه بمدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه (طبقه بال) میگذاریم.بعد از خارج شدن از فر به قطعات مستطیل میبریم.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.