شیرینی بستنی
شیرینی بستنی
مواد لازم:
شکر ۱۱۰ گرم
شیر ۱۲۵ گرم ( ½ پیمانه)
خمیر ترش ۱ قاشق چایخوری
کره ۱۱۰ گرم
نمک کمی
تخم مرغ ۱ عدد
دارچین ½ قاشق چایخوری
آرد ۲۵۰ گرم
طرز تهیه:
یک قاشق چایخوری شکر را در شیر گرم (کمی از حرارت بدن بیشتر)ریخته خمیر ترش را روی آن میپاشیم و منتظر می شویم تا سطح آن بیشتر پف کند. سپس نصف شکر را با نمک و نصف کره که کمی نرم شده مخلوط با آرد نموده و مایع فوق را کاملأ پف کرده همرار با تخم مرغ به آن میافزائیم مایه بدست آمده نباید بدست بچسبد و اگر آرد اضافه خواست به آن افزوده و بر روی یک سطح صاف خوب ورز میدهیم تا خمیر کش بیاید سپس آنرا برروی سینی که رویش کاغذ روغنی انداخته ایم و خوب چرب کرده ایم بقطر ۵/۱ سانت و بشکل مستطیل باز نموده و روی آنرا میبندیم و ۵/۱ ساعت آنرا در محل گرمی قرار می دهیم .آنگاه از زیر پوشش خارج کرده و روی آنرا با انگشت سوراخ سوراخ مینمائیم،باقیمانده کره را از یخچال خارج کرده و به تکه های کوچک تقسیم نموده وبر روی سوراخها داده شکر باقیمانده و دارچین را مخلوط نموده برروی آن می پاشیم و در فر ۳۵۰ درجه بمدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه (طبقه بال) میگذاریم.بعد از خارج شدن از فر به قطعات مستطیل میبریم.