شیرینی تر با خامه

شیرینی تر با خامه

مواد لازم:

تخم مرغ                                   ۷ عدد

شکر                                        ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم

آرد                                         ۲۵۰ گرم

بکینگ پودر                              ۱ قاشق چایخوری

آبجوش                                     ¼ پیمانه

وانیل یا رنده پوست لیمو ترش          کمی

 

مواد لازم:

ابتدا تخم مرغها و شکر را زده  تا سفید  شود . وانیل را هم اضافه نموده به زدن  ادامه می دهیم تا سفت شود. سپس آرد را ریخته کم کم مخلوط می نمائیم و با سرعت می زنیم .    اگر خواسته باشیم کیک کاکائویی شود داخل تخم مرغ ها کاکائو می زنیم. سپس داخل  سینی را کاغذ انداخته کمی چرب می کنیم و مایه را روی کاغذ بصورت  یکنواخت  می ریزیم  و درفری که از قبل گرم شده می گذاریم بمدت نیم ساعت و پس از سرد شدن کیک را از قالب جدا کرده از وسط می بریم و لای آن را کرم می مالیم و روی آن را به دلخواه با خامه  زده شده یا شکلات یا ترافل  رنگی و انواع کمپوت و میوه های فصل تزئین می کنیم.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.