شیرینی تر با خامه
شیرینی تر با خامه
مواد لازم:
تخم مرغ ۷ عدد
شکر ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
آرد ۲۵۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
آبجوش ¼ پیمانه
وانیل یا رنده پوست لیمو ترش کمی
مواد لازم:
ابتدا تخم مرغها و شکر را زده تا سفید شود . وانیل را هم اضافه نموده به زدن ادامه می دهیم تا سفت شود. سپس آرد را ریخته کم کم مخلوط می نمائیم و با سرعت می زنیم . اگر خواسته باشیم کیک کاکائویی شود داخل تخم مرغ ها کاکائو می زنیم. سپس داخل سینی را کاغذ انداخته کمی چرب می کنیم و مایه را روی کاغذ بصورت یکنواخت می ریزیم و درفری که از قبل گرم شده می گذاریم بمدت نیم ساعت و پس از سرد شدن کیک را از قالب جدا کرده از وسط می بریم و لای آن را کرم می مالیم و روی آن را به دلخواه با خامه زده شده یا شکلات یا ترافل رنگی و انواع کمپوت و میوه های فصل تزئین می کنیم.