شیرینی دانمارکی
شیرینی دانمارکی
مواد لازم:
شیر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
مایه خمیر فوری ½ ۱ قاشق سوپخوری
آرد ۵۰۰ گرم
نمک ½ قاشق چایخوری
شکر ¼ پیمانه
کره مخصوص شیرینی دانمارکی ۳۵۰ گرم
کرم بمیزان لازم
وانیل ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ ها و شکر و وانیل و نمک را با هم در یک کاسه ریخته با همزن برقی می زنیم تا حجم آن دو برابر شود. مایه خمیر و شیر را به آن می افزائیم و کم کم آرد ریخته تا خمیر شود. خمیر را ورز داده تا صاف و یکدست شود و روی میز را آرد پاشیده خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار می دهیم و روی آن را با حوله می پوشانیم و بمدت ۱۵ دقیقه استراحت می دهیم و بعد خمیر را از چهار طرف باز کرده که مرکز آن کمی برجستگی داشته با شد کره را رنده کرده با دست به آن فرم دهید و در مرکز خمیر قرار دهید و از چهار طرف روی کره را بپوشانید و بعد خمیر را باز کرده بشکل مستطیل و سه لا تا کرده و بمدت ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت داده و بعد خمیر را دوباره باز کرده و این بار ۵ لا تا کرده و استراحت داده مجددأ خمیر را استراحت داده و ۵ لا کرده و در آخر خمیر ر ا به ضخامت ۳ میلی متر باز کرده برش دهید و به شکل دلخواه در آورده و با کرم بپوشانید و در سینی بچینید و بمدت حداقل ۱۵ دقیقه در جای نسبتأ گرم استراحت داده و با زرده تخم مرغ برس کرده و در فر ۱۹۰ درجه سانتی گراد بمدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. و در صورت تمایل می توان بعد از پخت با شربت آماده روی شیرینی ها را برس زده تا براق و در عین حال شیرین تر شود.