شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی

مواد لازم:

شیر                                      ۱ پیمانه

تخم مرغ                                 ۲ عدد

مایه خمیر فوری                        ½ ۱ قاشق سوپخوری

آرد                                       ۵۰۰ گرم

نمک                                      ½ قاشق چایخوری

شکر                                      ¼ پیمانه

کره مخصوص شیرینی دانمارکی      ۳۵۰ گرم

کرم                                       بمیزان لازم

وانیل                                      ¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

تخم مرغ ها و شکر و وانیل و نمک را با هم در یک کاسه ریخته با همزن برقی می زنیم تا حجم آن دو برابر شود. مایه خمیر و شیر را به آن می افزائیم و  کم کم آرد ریخته تا  خمیر شود. خمیر را ورز داده  تا صاف و یکدست شود و روی میز را آرد پاشیده خمیر را  روی سطح آرد پاشی شده قرار می دهیم و  روی آن را با حوله  می پوشانیم و بمدت ۱۵   دقیقه استراحت می دهیم و بعد خمیر را از  چهار طرف  باز کرده که مرکز آن کمی  برجستگی داشته با شد  کره را رنده کرده با دست  به آن فرم  دهید و در مرکز خمیر قرار دهید و  از چهار طرف روی کره را بپوشانید و بعد خمیر را باز کرده بشکل مستطیل و سه لا تا کرده و بمدت ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت داده و بعد خمیر را دوباره باز کرده و این بار ۵  لا تا کرده و استراحت داده مجددأ خمیر را استراحت داده و ۵ لا کرده و در آخر خمیر ر ا به ضخامت ۳ میلی متر باز کرده برش دهید و به شکل  دلخواه در آورده و با کرم  بپوشانید و در سینی بچینید و بمدت حداقل ۱۵ دقیقه در جای نسبتأ گرم  استراحت داده و با  زرده تخم مرغ برس کرده و در فر ۱۹۰ درجه سانتی گراد بمدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. و در صورت تمایل می توان بعد از پخت با شربت آماده روی شیرینی ها را برس زده تا براق و در عین حال شیرین تر شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.