شیرینی سوئدی
شیرینی سوئدی
مواد لازم:
آرد سفید ۲ پیمانه
کره ۱۷۵ گرم
پودر قند ½ پیمانه
هل کوبیده ۳ قاشق چایخوری
جوش شیرین ¼ قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزئین
طرز تهیه:
پودر قند و کره را می زنیم تا سفید شود. هل را به آن اضافه می کنیم و می زنیم آرد و جوش شیرینرا داخل مایه ریخته و خوب مخلوط می کنیم .از خمیر توپهای کوچکی برداشته ، کمی وسط آن را گود کرده و پودر پسته می ریزیم.در سینی گذاشته حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد طبقه وسط بمدت ۱۰ دقیقه می گذاریم.
“نوش جان”