شیرینی سوئدی

شیرینی سوئدی

مواد لازم:

آرد سفید                                            ۲ پیمانه

کره                                                 ۱۷۵ گرم

پودر قند                                            ½ پیمانه

هل کوبیده                                          ۳ قاشق چایخوری

جوش شیرین                                       ¼ قاشق چایخوری

پودر پسته                                          برای تزئین

 

طرز تهیه:

پودر قند و کره را می زنیم تا سفید شود. هل را به آن اضافه می کنیم و می زنیم آرد و جوش شیرینرا داخل مایه ریخته و خوب مخلوط می کنیم .از خمیر توپهای کوچکی برداشته ، کمی وسط آن را گود کرده و پودر پسته می ریزیم.در سینی گذاشته حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد طبقه وسط بمدت ۱۰ دقیقه می گذاریم.

 

 

“نوش جان”

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.