شیرینی فنلاندی

شیرینی فنلاندی

مواد لازم:

کره یا مارگارین                                      ۱۵۰ گرم

پودر قند                                                ۵۰ گرم

اسانس بادام یا وانیل                                   چند قطره

آرد                                                      ۲۵۰ گرم

خلال بادام                                              ۵۰ گرم

شکر                                                    ۲ قاشق سوپخوری

سفیده                                                    ۱ عدد

طرز تهیه:

کره و پودر قند و اسانس را در ظرف ریخته و با دست مخلوط کرده و آرد را کم کم مخلوط کرده تا خمیر شود و ۱ ساعت در یخچال گذاشته و بعد بین دو نایلون روی میز خمیر را با وردنه باز کرده و با قالب مربع شکل قالب زده و با سفیده که با چنگال زده ایم روی شیرینی را سفیده مالیده و یک عدد دیگر که با قالب کوچکتر از وسط آن در آورده ایم روی شیرینی گذاشته (مثل شیرینی مشهدی) و وسط شیرینی را بادام ریخته و رویش شکر پاچیده و در فر ۱۷۵ درجه بمدت ۱۵ دقیقه طبقه وسط می گذاریم. و بعد شیرینی را در ظرف در دار در یخچال نگهدار ی می کنیم.

“نوش جان”

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.