شیرینی فنلاندی
شیرینی فنلاندی
مواد لازم:
کره یا مارگارین ۱۵۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
اسانس بادام یا وانیل چند قطره
آرد ۲۵۰ گرم
خلال بادام ۵۰ گرم
شکر ۲ قاشق سوپخوری
سفیده ۱ عدد
طرز تهیه:
کره و پودر قند و اسانس را در ظرف ریخته و با دست مخلوط کرده و آرد را کم کم مخلوط کرده تا خمیر شود و ۱ ساعت در یخچال گذاشته و بعد بین دو نایلون روی میز خمیر را با وردنه باز کرده و با قالب مربع شکل قالب زده و با سفیده که با چنگال زده ایم روی شیرینی را سفیده مالیده و یک عدد دیگر که با قالب کوچکتر از وسط آن در آورده ایم روی شیرینی گذاشته (مثل شیرینی مشهدی) و وسط شیرینی را بادام ریخته و رویش شکر پاچیده و در فر ۱۷۵ درجه بمدت ۱۵ دقیقه طبقه وسط می گذاریم. و بعد شیرینی را در ظرف در دار در یخچال نگهدار ی می کنیم.
“نوش جان”