شیرینی مرمری
شیرینی مرمری
مواد لازم:
کره ۱۲۵ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۸/۱ قاشق چایخوری
ساور کریم ۱۰۰ گرم
آرد ۲ پیمانه
آرد ذرت ۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
دارچین ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
کره و شکر را با هم زن برقی بزنید تا شکر کاملأحل شود. تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزائید بیکینگ پودر و ساور کریم را با هم مخلوط و به مایه اضافه کنید. سپس آرد، دارچین،وانیل و آرد ذرت را اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید. روی دو سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید. نیمی از مایه را روی سینی پهن کنید و در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بپزید. بعد از خنک شدن بین دو لایه را کرم کره ای بمالید و روی آن را با کرم بپوشانید. سطح شیرینی را با شکلات ذوب شده بپوشانید و با شکلات سفید خطوطی به شکل مرمر ایجاد کنید. حالا در یخچال بگذارید و به ابعاد مورد نظر و به شکل مثلث برش دهید.