شیرینی مرمری

شیرینی مرمری

مواد لازم:

کره                                                 ۱۲۵ گرم

شکر                                                ۱۵۰ گرم

تخم مرغ                                           ۲ عدد

وانیل                                               ۸/۱ قاشق چایخوری

ساور کریم                                        ۱۰۰ گرم

آرد                                                 ۲ پیمانه

آرد ذرت                                          ۱ قاشق چایخوری

بیکینگ پودر                                      ½ قاشق چایخوری

دارچین                                            ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

کره و شکر را با هم زن برقی بزنید تا شکر کاملأحل شود. تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزائید بیکینگ پودر و ساور کریم را با هم مخلوط و به مایه اضافه کنید. سپس آرد، دارچین،وانیل و آرد ذرت را  اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید. روی دو سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید. نیمی از مایه را روی سینی پهن کنید و در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بپزید. بعد از خنک شدن بین دو لایه را کرم کره ای بمالید و روی آن را با کرم بپوشانید. سطح شیرینی را با شکلات ذوب شده بپوشانید و با شکلات سفید خطوطی به شکل مرمر ایجاد کنید. حالا در یخچال بگذارید و به ابعاد مورد نظر و به شکل مثلث برش دهید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.