شیرینی مشهدی

شیرینی مشهدی

مواد لازم:

پودر قند                            ½ پیمانه

تخم مرغ                           ۱ عدد

آرد                                  ۵ پیمانه

روغن جامد                        ½ ۱ پیمانه

شیر                                ¼ پیمانه

شربت غلیظ                       ¼ پیمانه

وانیل                               ۸/۱ قاشق چایخوری

نمک                              کمی

مارمالاد زردآلو یا سیب       بمیزان لازم

طرز تهیه:

روغن جامد و پودر قند را مخلوط کرده با همزن می زنیم تا سفید و پوک شود وبعد تخم مرغ و وانیل را اضافه می کنیم یک دقیقه می زنیم بعد شربت را اضافه می کنیم هم می زنیم بعد شیر رااضافه می کنیم و سپس آرد و نمک را با هم مخلوط میکنیم و از الک رد کرده و به مواد اضافه می کنیم .خمیر را داخل کیسه می گذاریم بمدت نیم ساعت داخل یخچال گذاشته بعد از یخچال بیرون می آوریم اگر خمیر لطیف نبود خمیر را یک بار چرخ می کنیم بعد خمیر را باز می کنیم خمیر زیری را ساده قالب می زنیم و خمیر روی را قالب میان تهی می زنیم. در فر ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی گراد بمدت ۱۵ دقیقه.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.