شیرینی ملکه بادام
شیرینی ملکه بادام
مواد لازم خمیر:
آرد ½ ۱ پیمانه
پودر شکر ۳/۱ پیمانه
خامه ۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن جامد ۳/۱ پیمانه
شیر ۸/۱ پیمانه
وانیل ۸/۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ¼ قاشق چایخوری
مواد رویه شیرینی:
عسل ۳/۱ پیمانه
خلال بادام ۱ پیمانه
کره ۸/۱ پیمانه
شکر ¼ پیمانه
خامه ۱ قاشق سوپخوری
زعفران آبکرده ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
روغن جامد و پودر قند و تخم مرغ وانیل را با همزن زده و خامه و شیر را اضافه کرده می زنیم و در وحله آخر آرد و بکینگ پودر با هم مخلوط کرده و در مواد الک میکنیم و یک قالب ۲۰*۳۰ را با روغن جامد چرب کرده و خمیر را روی آن پخش کرده و در فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد بمدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه که کمی طلایی شود و بدست نچسبد گذاشته و برای رویه شیرینی تمام مواد را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهده بمدت ۵ دقیقه و بعد از اینکه شیرینی را از فر در آوردید مواد داخل قابلمه را روی شیرینی پخش کنید و دوباره بمدت ۳۰ دقیقه در فر در طبقه بالای فر گذاشته تا روی شیرینی طلایی شود .