شیرینی ملکه بادام

شیرینی ملکه بادام

مواد لازم خمیر:

آرد                                         ½ ۱ پیمانه

پودر شکر                                 ۳/۱ پیمانه

خامه                                        ۱ قاشق سوپخوری

تخم مرغ                                   ۱ عدد

روغن جامد                                ۳/۱ پیمانه

شیر                                         ۸/۱ پیمانه

وانیل                                       ۸/۱ قاشق چایخوری

بکینگ پودر                               ¼ قاشق چایخوری

مواد رویه شیرینی:

عسل                                      ۳/۱ پیمانه

خلال بادام                                ۱ پیمانه

کره                                        ۸/۱ پیمانه

شکر                                       ¼ پیمانه

خامه                                       ۱ قاشق سوپخوری

زعفران آبکرده                           ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

روغن جامد و پودر قند و تخم مرغ وانیل را با همزن زده و خامه و شیر را اضافه کرده می زنیم و در وحله آخر آرد و بکینگ پودر با هم مخلوط کرده و در مواد الک میکنیم و یک قالب ۲۰*۳۰ را با روغن جامد چرب کرده و خمیر را روی آن پخش کرده و در فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد بمدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه که کمی طلایی شود و بدست نچسبد گذاشته و برای رویه شیرینی تمام مواد را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهده بمدت ۵ دقیقه و بعد از اینکه شیرینی را از فر در آوردید مواد داخل قابلمه را روی شیرینی پخش کنید و دوباره بمدت ۳۰ دقیقه در فر در طبقه بالای فر گذاشته تا روی شیرینی طلایی شود .

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.