شیرینی مونت کارلو

شیرینی مونت کارلو

مواد لازم:

کره                                                   ۱۸۵ گرم

آرد                                                    ۲۵۰ گرم

تخم مرغ                                              ۱ عدد

شکر                                                   ۱۴۰ گرم

نارگیل                                                 ۲۵ گرم

وانیل                                                   ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

کره و شکر و تخم مرغ و وانیل را باهمزن برقی خوب زده تا پف کند. آرد و پودر نارگیل را اضافه نموده ،خوب ورز میدهیم تا خمیر صاف و یکنواختی بدست آید. سپس خمیر را روی میز پهن کرده بقطر نیم سانتیمتر و با وردنه طرح دار روی خمیر کشیده و بعد قالب مب زنیم و در سینی چرب شده شیرینی ها را می چینیم و در فر داغ ۳۵۰ درجه فارنهایت ۸ الی ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر می گذاریم تا شیرینی ها طلایی شود. شیرینی ها را در ظرفدر بسته در یخچال نگهداری نمایید.

(در ضمن می توان ما بین شیرینی ها را شکلات آبکرده یا مارمالاد گذاشت.)

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.