شیرینی نارگیلی ۱
شیرینی نارگیلی
موادلازم:
سفیده تخم مرغ ۳عدد
روغن مایع ۱قاشق چایخوری
بکین پودر ۱قاشق چایخوری
جوهر لیمو خیلی کم
پودر نارگیل ۱۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
سفیده تخم مرغ، شکر و پودر نارگیل را با هم مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم مرتب هم می زنیم آنقدر که ذرات شکر حل شود و مایه داغ گردد از روی حرارت بر می داریم سرد که شد روغن مایع و جوهر لیمو را که در کمی آب حل کرده ایم به آن اضافه می کنیم و در قیف با ماسوره ساده توی سینی که کاغذ انداخته ایم و کمی چرب شده می ریزیم ودرفر ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه طبقه وسط می پزیم.
“نوش جان”