شیرینی نارگیلی ۱

شیرینی نارگیلی

 

موادلازم:

سفیده تخم مرغ                               ۳عدد

روغن مایع                                    ۱قاشق چایخوری

بکین پودر                                     ۱قاشق چایخوری

جوهر لیمو                                     خیلی کم

پودر نارگیل                                   ۱۰۰ گرم

شکر                                           ۲۰۰ گرم

 

طرز تهیه:

سفیده تخم مرغ، شکر و پودر نارگیل را با هم مخلوط کرده روی  حرارت می گذاریم مرتب هم  می زنیم  آنقدر که ذرات شکر حل شود و مایه داغ گردد از روی  حرارت  بر می داریم  سرد که  شد روغن مایع و جوهر لیمو را که در کمی آب حل  کرده ایم به آن اضافه  می کنیم و در قیف با ماسوره ساده توی سینی که کاغذ انداخته ایم و کمی چرب شده می ریزیم ودرفر ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه طبقه وسط می پزیم.

 

 

“نوش جان”

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.