شیرینی نارگیلی ۲

 

شیرینی نارگیلی

 

مواد لازم:

پودر نارگیل                                          ۱۰۰گرم

سفیده تخم مرغ                                       ۳عدد

شکر                                                  ۱۷۵ گرم

پودر قند                                              ۲۵ گرم

آرد برنج                                             ۲۵ گرم

جوهر لیمو                                           ۸/۱ قاشق چایخوری

آب                                                    ۸/۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

در یک ظرف پودر نارگیل و شکر رابا هم مخلوط کرده و سفیده را به آن اضافه می کنیم. ظرف نارگیل و سفیده و شکر را روی حرارت گذاشته و مرتب هم می زنیم تا ذرات شکر حل شود. سپس زیر گاز را خاموش کرده و جوهر لیمو را در آب حل و به آن اضافه می کنیم، پودر قند و آرد برنج را هم اضافه کرده، مایه شیرینی را درون قیفی ریخته، کف سینی را کاغذ انداخته چرب می کنیم و مواد را با فاصله می ریزیم و در حرارت فر ۳۵۰ درجه فارنهایت طبقه وسط بمدت ۱۰ دقیقه  می گذاریم.

 

 

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.