شیرینی نارگیلی ۲
شیرینی نارگیلی
مواد لازم:
پودر نارگیل ۱۰۰گرم
سفیده تخم مرغ ۳عدد
شکر ۱۷۵ گرم
پودر قند ۲۵ گرم
آرد برنج ۲۵ گرم
جوهر لیمو ۸/۱ قاشق چایخوری
آب ۸/۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
در یک ظرف پودر نارگیل و شکر رابا هم مخلوط کرده و سفیده را به آن اضافه می کنیم. ظرف نارگیل و سفیده و شکر را روی حرارت گذاشته و مرتب هم می زنیم تا ذرات شکر حل شود. سپس زیر گاز را خاموش کرده و جوهر لیمو را در آب حل و به آن اضافه می کنیم، پودر قند و آرد برنج را هم اضافه کرده، مایه شیرینی را درون قیفی ریخته، کف سینی را کاغذ انداخته چرب می کنیم و مواد را با فاصله می ریزیم و در حرارت فر ۳۵۰ درجه فارنهایت طبقه وسط بمدت ۱۰ دقیقه می گذاریم.