شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی

مواد لازم:

روغن جامد                                              ۱۲۵ گرم

آرد نخودچی                                             ۱۸۵ گرم

آرد سفید                                                  ۶۵ گرم

پودر قند                                                 ۱۲۵ گرم

هل                                                       ۸/۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

روغن را با پودرقند مخلوط کرده و با همزن می زنیم تا کاملأ سفیده و پوک شود. و هل را اضافه  می کنیم ( اگر از اسانس هل استفاده کردیم ۲ تا ۳ قطره کافیست) سپس آرد سفید و آرد نخودچی را الک کرده  داخل  مایه  می ریزیم و با دست ورز میدهیم  خمیر را باز کرده  قالب میزنیم. و روی  آن  را با پسته تزئین  می کنیم و در فر  میگذاری حرارت ۳۰۰ درجهء  فارنهایت یا ۱۷۵ درجهء سانتی گراد طبقه ء بالای فر ۱۵ تا ۲۰ دقیقه.

 

 

 

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.