شیرینی نخودچی
شیرینی نخودچی
مواد لازم:
روغن جامد ۱۲۵ گرم
آرد نخودچی ۱۸۵ گرم
آرد سفید ۶۵ گرم
پودر قند ۱۲۵ گرم
هل ۸/۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
روغن را با پودرقند مخلوط کرده و با همزن می زنیم تا کاملأ سفیده و پوک شود. و هل را اضافه می کنیم ( اگر از اسانس هل استفاده کردیم ۲ تا ۳ قطره کافیست) سپس آرد سفید و آرد نخودچی را الک کرده داخل مایه می ریزیم و با دست ورز میدهیم خمیر را باز کرده قالب میزنیم. و روی آن را با پسته تزئین می کنیم و در فر میگذاری حرارت ۳۰۰ درجهء فارنهایت یا ۱۷۵ درجهء سانتی گراد طبقه ء بالای فر ۱۵ تا ۲۰ دقیقه.