شیرینی ونیزی

شیرینی ونیزی

مواد لازم:

آرد                                                     ۷۵ گرم

کره                                                     ۷۵ گرم

آرد ذرت                                                ۱۰ گرم

پودر قند                                                 ۲۰ گرم

وانیل                                                     ۸/۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

ابتدا پودر قند و کره و وانیل را در ظرف ریخته با هم مخلوط کرده با همزن برقی می زنیم تا سفید و پوک شود و بعد آرد سفید و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده از الک رد کرده به مواد اضافه می کنیم و در قیف با سر ماسوره گل با فاصله در سینی شیرینی پزی ریخته و در فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد می پزیم.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.