شیرینی پیروک
شیرینی پیروک
مواد لازم:
کره ۱۷۵ گرم
شکر ۱ پیمانه
آرد ½ ۲ پیمانه
شیر ۳/۱ پیمانه
زرده تخم مرغ ۳ عدد
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
مارمالاد زردآلو ۱ پیمانه
طرز تهیه:
کره نرم شده و شکر را خوب زده تا بصورت کرم نرمی درست شود، زردها را دانه دانه به این کرم اضافه کرده بهم میزنیم سپس سفیده را افزوده پس از آن آرد و بکینگ پودر و وانیل که با هم مخلوط کرده ایم اضافه می کنیم ، شیر را در آخر کار ریخته ، خمیر این شیرینی از کیک سفتتر است، زمانی خمیر آن آماده است که بدست و بدور ظرف نچسبد. ۳/۱ از خمیر را کنار می گذاریم و بقیه خمیر را در سینی چرب شده متناسب با خمیر پهن می کنیم روی آن را یک لایه مارمالاد ریخته و با پشت قاشق صاف می کنیم تایکدست شود . روی مارمالاد را با بقیه خمیر که کنار گذاشته ایم و به آن کمی آرد می زنیم تا خمیر سفت تری بدست آید و آنرا لوله لوله کرده روی مارمالاد قرار داده و یک عدد زرده تخم مرغ را با برس روی آن میمالیم. سینی شیرینی را در فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد بمدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم پس از این مدت از فر خارج نموده و پس از سرد شدن آنرا بابعاد دلخواه میبریم و در ظرف می چینیم.برا ی تزئین آن می توان از خلال بادام ، پسته و یا گردو استفاده کرد