فرماژ قهوه
فرماژ قهوه
مواد لازم:
پودر ژلاتین ۴ قاشق چایخوری
آب سرد ۳/۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ¾ پیمانه
خامه ۲۵۰ گرم
وانیل ¼ قاشق چایخوری
نسکافه ۱ قاشق سوپخوری
آب جوش ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ابتدا پودر زلاتین را در آب سرد می ریزیم و روی بخار آبجوش می گیریم تا کاملآ حل شود در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را بشکنید و با همزن بزنید تا کف کند و شکر و وانیل را اضافه کنید و بزنید تا حجم آن دو برابر شود. نسکافه را در آب جوش حل کرده و به تخم مرغها می افزایم . و می زنیم تا کاملآ مخلوط شود . بعد ژلاتین حل شده را داخل مایه میریزیم . خامه را نیز جداگانه می زنیم و به این مایه می افزایم با حرکات دورانی و بعد قالب مخصوص را چرب کرده و مایه را داخلش می ریزیم و در یخچال میگذاریم تا ببندد و هنگام مصرف قالب فروماژ را در ظرف قشنگی برمیگردانیم.