فرماژ قهوه

فرماژ قهوه

مواد لازم:

پودر ژلاتین                                    ۴ قاشق چایخوری

آب سرد                                        ۳/۱ پیمانه

تخم مرغ                                       ۳ عدد

شکر                                            ¾  پیمانه

خامه                                           ۲۵۰ گرم

وانیل                                           ¼ قاشق چایخوری

نسکافه                                        ۱ قاشق سوپخوری

آب جوش                                     ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

ابتدا پودر زلاتین را در آب سرد می ریزیم و روی بخار آبجوش می گیریم تا کاملآ حل شود در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را بشکنید و با همزن بزنید تا کف کند و شکر و وانیل را اضافه کنید و بزنید تا حجم آن دو برابر شود. نسکافه را در آب جوش حل  کرده و  به  تخم مرغها می افزایم . و می زنیم  تا کاملآ  مخلوط  شود . بعد ژلاتین حل  شده را  داخل  مایه میریزیم . خامه را نیز جداگانه  می زنیم و به این مایه می افزایم با حرکات  دورانی و  بعد قالب مخصوص را چرب کرده و مایه را داخلش می ریزیم و در یخچال میگذاریم تا ببندد و هنگام مصرف قالب فروماژ را در ظرف قشنگی برمیگردانیم.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.