قطاب
قطاب
مواد لازم برای خمیر قطاب:
زرده تخم مرغ ۲ عدد
ماست کمی سفت ½ پیمانه
روغن مایع یا کره ½ پیمانه
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
پودر قند ۱ قاشق سوپخوری
نمک خیلی کم
آرد ½ ۲ پیمانه
طرز تهیه:
بکینگ پودر و نمک را در ماست حل میکنیم روغن و زرده تخم مرغ ها و پودر قند را در ماست ریخته و با هم مخلوط می کنیم. آرد را به تدریج در این مایه ریخته و بهم می زنیم تا مایه خمیر شده و بدست نچسبد خمیر را در کیسه نایلونی می گذاریم حدود دو ساعت بماند تا خمیر ور آید.
مواد لازم برای داخل قطاب:
پودر بادام ۲۰۰ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم
هل کوبیده نرم ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
پودر بادام و پودر قند را با هل مخلوط می کنیم . روی میزرا کمی آرد می پاشیم.خمیر را روی میز با وردنه خیلی نازک باز می کنیم با قالب گرد دایرههایی از خمیر می بریم وسط هر دایره را با قاشق کوچک از مایه قند و بادام می گذاریم و دقت می کنیم که مایه وسط خمیر قرار گرفته و اطراف خمیر آردی نشود . دو طرف خمیر را روی هم می آوریم و پیچ می دهیم قطابها را در فر ۱۷۵ درجه می گذاریم تا طلایی شود بمدت ۳۰ دقیقه یا در روغن سرخ کنیم پس از آماده شدن در پودر قند می غلطانیم.