قیساوا

قیساوا یا املت خرما و دارچین شاید به نظر برخی افراد املت خوشمزه‌ای نباشد؛ اما ترکیب تخم‌مرغ و خرما به‌حدی دلچسب است که می‌توانید آن را برای صبحانه یا برانچ در یک روز زمستانی سرد تهیه و نوش جان کنید. بهترین خرما از نظر بافت و طعم برای این املت، خرماهای با رنگ تیره هستند.

مواد لازم برای ۲ نفر:

  • دو عدد تخم‌مرغ بزرگ
  • ۱۰ عدد خرما
  • ۲۵ گرم کره
  • دو قاشق غذاخوری گردوی خوردشده
  • یک‌دوم قاشق چای‌خوری دارچین
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل
  • کمی نمک

۱. هسته خرماها را درآورید و هر خرما را به چهار قسمت برش بزنید.

۲. کره را در تابه‌ای با حرارت ملایم گرم کنید.

۳. خرما را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا برای چند دقیقه نرم شوند. سپس دارچین، زنجبیل و گردوی خوردشده را در تابه بریزید و برای دو دقیقه دیگر تفت دهید.

۴. تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و با چنگال کمی بزنید تا زرده و سفیده آن‌ها با هم مخلوط شوند و بعد با کمی نمک مزه‌دار کنید.

۵. تخم‌مرغ‌ها را به تابه اضافه و خوب مخلوط کنید تا خرما و گردو در همه جای املت به‌طور یکنواخت پخش شود.

۶. موقع سرو می‌توانید روی آن کمی عسل و پودر دارچین بریزید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.