لطیفه
لطیفه
مواد لازم:
تخم مرغ ۳عدد
شکر ۷۵ گرم
آرد ۱۰۰ گرم
بکین پودر ½ قاشق چایخوری
خامه ۱۵۰ گرم
پودر قند ۷۵ گرم
وانیل ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده زرده را خوب با همزن برقی می زنیم تا لیمویی رنگ شود و سفت سپس شکر را اضافه کرده خوب میزنیم وسفیده را جداگانه آنقدر میزنیم تا سفت شود و از ظرف نریزد و بعد آرد و بکین پودر را الک کرده به مخلوط زرده و شکراضافه میکنیم و وانیل را هم میزنیم توی مخلومط و در آخر سفیده را هم قاطی کرده و به آرامی با بقیه مواد اضافه می کنیم. سپس مایه را در قیف ریخته در روی سینی که کاغذ انداخته شده دایره دایره ریخته و روی آنرا پودر شکر پاشیده و در فر ۱۷۵ درجه ۱۰ دقیقه می گذاریم پس از سرد شدن ، میان آنرا خامه فرم گرفته می گذاریم.
“نوش جان”