لطیفه

لطیفه

مواد لازم:

تخم مرغ                                 ۳عدد

شکر                                      ۷۵ گرم

آرد                                        ۱۰۰ گرم

بکین پودر                                ½ قاشق چایخوری

خامه                                      ۱۵۰ گرم

پودر قند                                  ۷۵ گرم

وانیل                                      ¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده زرده را خوب با همزن برقی می زنیم تا لیمویی رنگ شود و سفت سپس شکر را اضافه کرده خوب میزنیم وسفیده را جداگانه آنقدر میزنیم تا سفت شود و از ظرف نریزد و بعد آرد و بکین پودر را الک کرده به مخلوط زرده و شکراضافه میکنیم و وانیل را هم میزنیم توی مخلومط و در آخر سفیده را هم قاطی کرده و به آرامی با بقیه مواد اضافه می کنیم. سپس مایه را در قیف ریخته در روی سینی که کاغذ انداخته  شده دایره دایره ریخته و روی آنرا پودر شکر پاشیده و در فر ۱۷۵ درجه ۱۰ دقیقه می گذاریم پس از سرد شدن ، میان آنرا خامه فرم  گرفته می گذاریم.

 

“نوش جان”

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.