مارش مالا
مارش مالا
مواد لازم:
پودر ژلاتین ۴ قاشق سوپ خوری
آب سرد ۱ پیمانه
شکر ۴ پیمانه
آب جوش ۲ پیمانه
وانیل ¼ قاشق چایخوری
آب لیمو ½ قاشق چایخوری
نارگیل ۲۵۰ گرم
طرز تهیه:
ژلاتین را در آب سرد گذاشته تا نرم شود.شکر و آب جوش را در ظرف بزرگی ریخته و در روی حرارت ملایم گذاشته تا حل شود وقتی جوش آمد ژلاتین را اضافه کرده میگذاریم بمدت ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد ، سپس کنار میگذارم تا کمی سرد شود. مواد بالا را با همزن برقی میزنیم، وانیل و آب لیمو را اضافه کرده با درجه تند زده تا غلیظ و سفید شود. سپس داخل قالب ۲۰ سانتیمتری ریخته (قالب ،قبلا باید سرد شده باشد) سپس در فریزر میگذاریم بمدت ۲ ساعت. نارگیل را درماهی تابه ریخته با قاشق چوبی مرتب درحرارت ملایم هم زده تا طلایی شود سپس از روی حرارت برداشته میگذارم سرد شود. مارش مالا را با چاقوی خیس بریده و در قالب با قاشق یا کارد برداشته و در نارگیل غلطانده و در یخچال نگهداری میکنیم.