مرغانه انار(املت تخم مرغ و انار)
مرغانه انار یا املت انار و تخممرغ، یکی از زیباترین و خوشمزهترین غذاهای گیلانی است که برای یک بار هم که شده باید آن را امتحان کنید.
مواد لازم برای ۲ نفر:
- دو قاشق غذاخوری کره
- یک عدد پیاز قرمز متوسط
- یک عدد سیر
- یک فنجان دانه انار
- دو عدد تخممرغ بزرگ
- نمک به میزان لازم
۱. کره را روی حرارت متوسط گرم کنید.
۲. پیاز و سیر خوردشده را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا طلایی شوند.
۳. حالا دانههای انار را در تابه بریزید و اجازه دهید تا روی حرارت متوسط بپزد و مقداری آب بیندازد. این مرحله حدود پنج تا هفت دقیقه طول میکشد.
۴. تخممرغها را یکی یکی در تابه بشکنید و آنها را بهطور مساوی در تابه پخش کنید.
۵. برای مزهدار کردن املت میتوانید مقداری نمک به آن بزنید.