مرغانه انار(املت تخم مرغ و انار)

مرغانه انار یا املت انار و تخم‌مرغ، یکی از زیباترین و خوشمزه‌ترین غذاهای گیلانی است که برای یک بار هم که شده باید آن را امتحان کنید.

مواد لازم برای ۲ نفر:

  • دو قاشق غذاخوری کره
  • یک عدد پیاز قرمز متوسط
  • یک عدد سیر
  • یک فنجان دانه انار
  • دو عدد تخم‌مرغ بزرگ
  • نمک به میزان لازم

۱. کره را روی حرارت متوسط گرم کنید.

۲. پیاز و سیر خوردشده را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا طلایی شوند.

۳. حالا دانه‌های انار را در تابه بریزید و اجازه دهید تا روی حرارت متوسط بپزد و مقداری آب بیندازد. این مرحله حدود پنج تا هفت دقیقه طول می‌کشد.

۴. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی در تابه بشکنید و آن‌ها را به‌طور مساوی در تابه پخش کنید.

۵. برای مزه‌دار کردن املت می‌توانید مقداری نمک به آن بزنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.