مرنگ کوچک یک نفره باخامه و میوه

 مرنگ کوچک یک نفره باخامه و میوه

 

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ                                       ۳عدد

وانیل                                                  ۸/۱ قاشق چایخوری

شکر                                                  ۱ پیمانه

کرم تارتار                                            ¼ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

سفیده های تخم مرغ را مدتی در حرارت اطاق نگهدارید. وانیل و کرم تارتار را به آن اضافه کنید تا کاملأ سفت و سفید شود. سینی شیرینی پزی را کاغذ انداخته و به اندازه هشت دایره بقطر هشت سانتیمتر روی کاغذ بکشید و داخل دایره ها را چرب کنید و مایه مرنگ را در قیف ریخته و روی دایره ها را چرب کنید و مایه مرنگ را در قیف ریخته و روی دایره ها  را از مرنگ پر کرده. و دیواره گذاشته و در فر گرم شده با حرارت ۲۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید و مدت یک ساعت آن را بپزید و بعد فر را خاموش نموده بدون آنکه در آن را باز کنید بمدت یک ساعت در فر بماند تا کاملأ خنک شود داخل آن را هنگام مصرف با خامه و میوه یا بستنی پر کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.