مرنگ کوچک یک نفره باخامه و میوه
مرنگ کوچک یک نفره باخامه و میوه
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ ۳عدد
وانیل ۸/۱ قاشق چایخوری
شکر ۱ پیمانه
کرم تارتار ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
سفیده های تخم مرغ را مدتی در حرارت اطاق نگهدارید. وانیل و کرم تارتار را به آن اضافه کنید تا کاملأ سفت و سفید شود. سینی شیرینی پزی را کاغذ انداخته و به اندازه هشت دایره بقطر هشت سانتیمتر روی کاغذ بکشید و داخل دایره ها را چرب کنید و مایه مرنگ را در قیف ریخته و روی دایره ها را چرب کنید و مایه مرنگ را در قیف ریخته و روی دایره ها را از مرنگ پر کرده. و دیواره گذاشته و در فر گرم شده با حرارت ۲۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید و مدت یک ساعت آن را بپزید و بعد فر را خاموش نموده بدون آنکه در آن را باز کنید بمدت یک ساعت در فر بماند تا کاملأ خنک شود داخل آن را هنگام مصرف با خامه و میوه یا بستنی پر کنید.