نان خامه ای
نان خامه ای
مواد لازم:
آرد سفید ½ ۱ پیمانه
آب ۲ پیمانه
روغن مایع ۵ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۵ تا ۶ عدد
پودر قند ۱ قاشق چایخوری
نمک کمی
بکین پودر ¼ قاشق چایخوری
وانیل ۸/۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
آب و روغن و پودر قند و نمک را در ظرفی ریخته روی آتش می گذاریم جوش که آمد آرد را یک مرتبه داخل آن می ریزیم تا کاملآ آب آن تبخیر شده و آرد پخته شود. سپس از روی آتش برداشته و پس از خنک شدن تخم مرغ ها را دانه دانه در آن شکسته و هم می زنیم .تا کاملآ نرم و لطیف شود. ته سینی را خوب چرب می کنیم . از مایه در قیف ریخته و گلوله های کوچکی با فاصله داخل سینی می ریزیم . سپس سینی را در فری که از قبل گرم کرده ایم . در حرارت ۳۵۰ درجه فارنهلیت بمدت ۴۵ دقیقه . در طبقه وسط در این مدت در فر را نباید باز کرد . چون پف آنها از بین می رود. پس از اینکه نانها را از فر بیرون آوردیم .پس از سرد شدن کنار نانها را شکاف داده و داخل آنها را با خامه پر می کنیم.