نان خامه ای

نان خامه ای

مواد لازم:

آرد سفید                                       ½ ۱ پیمانه

آب                                              ۲ پیمانه

روغن مایع                                    ۵ قاشق سوپخوری

تخم مرغ                                       ۵ تا ۶ عدد

پودر قند                                       ۱ قاشق چایخوری

نمک                                           کمی

بکین پودر                                    ¼ قاشق چایخوری

وانیل                                           ۸/۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

آب و روغن و پودر قند و نمک را در ظرفی ریخته روی آتش می گذاریم جوش که آمد آرد را یک مرتبه داخل آن می ریزیم تا کاملآ آب آن تبخیر شده و آرد پخته شود. سپس از روی آتش برداشته و پس از خنک شدن تخم مرغ ها را دانه دانه در آن شکسته و هم می زنیم .تا کاملآ نرم و لطیف شود. ته سینی را خوب چرب می کنیم . از مایه در قیف ریخته و گلوله های کوچکی با فاصله داخل سینی می ریزیم . سپس سینی را در فری  که از قبل گرم کرده ایم . در حرارت ۳۵۰ درجه فارنهلیت بمدت ۴۵ دقیقه . در طبقه وسط در این مدت در فر را نباید باز کرد . چون پف آنها از بین می رود. پس از اینکه نانها را از فر بیرون آوردیم .پس از سرد شدن کنار نانها را شکاف  داده و داخل آنها را با خامه پر می کنیم.