نان چای

نان چای

 

مواد لازم:

 

آرد سفید                                                    ۲۵۰ گرم

پودر قند                                                    ۹۰   گرم

روغن جامد                                                ۱۱۵ گرم

وانیل                                                        ۸/۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

روغن و پودر قند را با هم مخلوط کرده با همزن برقی  می زنیم تا سفید و پوک شود. آرد  و وانیل را ریخته با دست ورز میدهیم تا خمیر آماده شود.خمیر را روی نایلون که روی میز انداختیم با وردنه باز میکنیم و با قالب مخصوص قالب میزنیم و در سینی می چینیم و روی شیرینی را زرده تخم مرغ می مالیم و در فر با حرارت ۱۵۰ سانتیگراد طبقه بالا  بمدت ۱۵ دقیقه می گذاریم و بعد از سرد شدن در ظرف چیده و سرو میکنیم.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.