نان چای
نان چای
مواد لازم:
آرد سفید ۲۵۰ گرم
پودر قند ۹۰ گرم
روغن جامد ۱۱۵ گرم
وانیل ۸/۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
روغن و پودر قند را با هم مخلوط کرده با همزن برقی می زنیم تا سفید و پوک شود. آرد و وانیل را ریخته با دست ورز میدهیم تا خمیر آماده شود.خمیر را روی نایلون که روی میز انداختیم با وردنه باز میکنیم و با قالب مخصوص قالب میزنیم و در سینی می چینیم و روی شیرینی را زرده تخم مرغ می مالیم و در فر با حرارت ۱۵۰ سانتیگراد طبقه بالا بمدت ۱۵ دقیقه می گذاریم و بعد از سرد شدن در ظرف چیده و سرو میکنیم.