نرگسی اسفناج (املت تخم مرغ و اسفناج)

نرگسی اسفناج یا املت تخم‌مرغ و اسفناج، غذایی آسان، بسیار مقوی و پر از طعم‌های عالی است. نکته مهم در طبخ نرگسی این است که اسفناج خیلی زود می‌پزد؛ پس باید مواظب باشید که نسوزد. به همین دلیل بهتر است، همه مواد اولیه را کنار دست خود داشته باشید و بعد شروع به آشپزی کنید.

مواد لازم برای ۲ نفر:

  • دو عدد تخم‌مرغ متوسط
  • یک عدد پیاز خلالی
  • یک حبه سیر خوردشده
  • ۵۰ گرم اسفناج خوردشده
  • یک قاشق چای‌خوری شکر
  • روغن زیتون، نمک و فلفل به میزان لازم

۱. روغن زیتون را در تابه روی حرارت متوسط گرم کنید.

۲. پیاز خلالی خوردشده و سیر را در آن تفت دهید تا کاراملی شوند.

۳. اسفناج خوردشده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا پخته شود؛ اما رنگ آن تغییر نکند. معمولا اسفناج در کمتر از پنج دقیقه می‌پزد.

۴. حالا شکر، نمک و فلفل را اضافه کنید.

۵. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی در تابه بشکنید و آن‌ها را به‌طور مساوی بین مایه داخل تابه پخش کنید.

۶. در تابه را بگذارید و اجازه دهید که سفیده‌ها کاملا بپزند و زرده‌ها نیم‌پز و به‌اصطلاح عسلی شوند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.