پارافه ناپلئون

پارافه ناپلئون

مواد لازم:

شکر                                     ¾ پیمانه

خامه                                     ½ ۱ پیمانه

کره                                      ۱ قاشق سوپخوری

محلول قهوه غلیظ(نسکافه)            ۳/۱ پیمانه

زرده تخم مرغ                         ۴ عدد

کاکائو                                   ۳ قاشق سوپخوری

وانیل                                    ¼ قاشق چایخوری

دارچین                                 کمی

طرز تهیه:

کاکائو و کره را در ظرف ریختهروی حرارت ملایم میگذاریم تا کره آب شود و آنرا مخلوط کنید وکنار بگذاریم. شکر و محلول قهوه را در قابلمه ریخته و روی حرارت گاز بگذارید تا بجوش آید . ۵ دقیقه آن را بپزید . زرده ها را بزنید تا کاملأ سفت و لیمویی رنگ شود و بعد شربت قهوه و سس شکلات را با آن مخلوط کنید خامه را بزنید و آنرا به مایه خنک شده اضافه کنید . ودرفریزر بگذارید تا ببندد. وبعد در بستنی خوری یک نفره بریزید و روی آن را کمی دارچین بپاشید .

.

“نوش جان”

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.