پاچینی

پاچینی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با طعم های متفاوتی تهیه میشود.

مواد لازم:

بازوی مرغ                                          ۶ عدد

تخم مرغ                                            ۱ عدد

ابلیمو                                              به میزان لازم

پیاز                                                  ۱ عدد

آردذرت                                            به میزان لازم

پودر سوخاری                                   به میزان لازم

نمک و فلفل و اویشن                            به میزان لازم

زعفران اب گرفته                                  به میزان لازم

طرز تهیه:

۱-بازوی مرغ را با یک عدد پیاز خلال شده و زعفران و ابلیمو و نمک و فلفل در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد مرغ برود.(برای خوشمزه تر شدن مرغ بهتر است مرغ ها را چند ساعت و یا از شب تا صبح بگذارید تا طعم دار شود)

۲-بعد از مزه دار شدن مرغ  را با یک دست بگیرید و با دست دیگر با نوک یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف پایین استخوان بکشید تا قسمت بالای استخوان لخت شود و  به صورت توپی در انتهای استخوان جمع شود.

۳-در ظرفی پودر سوخاری،نمک و فلفل و اویشن و ارد ذرت را باهم مخلوط کنید. تخم مرغ را در ظرف گود دیگری هم بزنید.

۴-حالا بازو ها را ابتدا در ظرف ارد بزنید و سپس در تخم مرغ بغلتانید و وبرای بار دوم در ارد بزنید و خوب تکان دهید تا مواد کاملا اغشته شود.

۵-حال پاچینی هارا در قابلمه بگذارید و اجازه دهید روی حرارت ملایم خوب سرخ شوند.

 

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.