پاچینی
پاچینی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با طعم های متفاوتی تهیه میشود.
مواد لازم:
بازوی مرغ ۶ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
ابلیمو به میزان لازم
پیاز ۱ عدد
آردذرت به میزان لازم
پودر سوخاری به میزان لازم
نمک و فلفل و اویشن به میزان لازم
زعفران اب گرفته به میزان لازم
طرز تهیه:
۱-بازوی مرغ را با یک عدد پیاز خلال شده و زعفران و ابلیمو و نمک و فلفل در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد مرغ برود.(برای خوشمزه تر شدن مرغ بهتر است مرغ ها را چند ساعت و یا از شب تا صبح بگذارید تا طعم دار شود)
۲-بعد از مزه دار شدن مرغ را با یک دست بگیرید و با دست دیگر با نوک یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف پایین استخوان بکشید تا قسمت بالای استخوان لخت شود و به صورت توپی در انتهای استخوان جمع شود.
۳-در ظرفی پودر سوخاری،نمک و فلفل و اویشن و ارد ذرت را باهم مخلوط کنید. تخم مرغ را در ظرف گود دیگری هم بزنید.
۴-حالا بازو ها را ابتدا در ظرف ارد بزنید و سپس در تخم مرغ بغلتانید و وبرای بار دوم در ارد بزنید و خوب تکان دهید تا مواد کاملا اغشته شود.
۵-حال پاچینی هارا در قابلمه بگذارید و اجازه دهید روی حرارت ملایم خوب سرخ شوند.