پای سیب قنادی

پای سیب قنادی

مواد لازم:

تخم مرغ                                              ۳ عدد

آرد                                                     ۱۵۰ گرم

روغن جامد                                           ۸۵ گرم

پودر قند                                               ۱۰۰ گرم

روغن مایع                                           ۱ قاشق سوپخوری

وانیل                                                    ¼ قاشق چایخوری

بکین پودر                                              ¼ قاشق چایخوری

سیب                                                    باندازه لازم

دارچین                                                  مقداری

طرز تهیه:

ابتدا پود رقند و روغن جامد را زده تا سفید و پوک شود بعد روغن مایع را ریخته مخلوط نمائید و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و بعد از هر تخم مرغ یک دقیقه آنرا بزنید.و بعد وانیل را اضافه کرده و در مرحله آخر آرد و بکین پودر را الک کرده به مایه اضافه نموده در قالبهای مخصوص تا نصف مایع ریخته وبعد چند  حلقه سیب و رویش دارچین پاچیده و مقدار کمی آنقدر که روی شیرینی را بگیرد می ریزیم در حرارت فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد تا سطح پایها طلایی گردد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.