پای سیب قنادی
پای سیب قنادی
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۱۵۰ گرم
روغن جامد ۸۵ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱ قاشق سوپخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
بکین پودر ¼ قاشق چایخوری
سیب باندازه لازم
دارچین مقداری
طرز تهیه:
ابتدا پود رقند و روغن جامد را زده تا سفید و پوک شود بعد روغن مایع را ریخته مخلوط نمائید و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و بعد از هر تخم مرغ یک دقیقه آنرا بزنید.و بعد وانیل را اضافه کرده و در مرحله آخر آرد و بکین پودر را الک کرده به مایه اضافه نموده در قالبهای مخصوص تا نصف مایع ریخته وبعد چند حلقه سیب و رویش دارچین پاچیده و مقدار کمی آنقدر که روی شیرینی را بگیرد می ریزیم در حرارت فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد تا سطح پایها طلایی گردد.